nedeľa 16. júna 2013

BIOBEAUTY

Čaute kočeny :P
Pred pár dňami som mala možnosť dostať vzorky prírodnej kozmetiky BioBeauty (e-shop TUa to konkrétne kozmetiku s minerálmi z mŕtveho mora. Veľmi som sa potešila aké vzorky som dostala :P
Akoby presne odhadli môj typ pleti a poslali mi krém na suchú a citlivú pleť a hydratačný gél aloe vera. Ďalej bol v balíčku hydratačný a zjemňujúci krém na nohy a krém proti vráskam.

BioBeauty
Je to prírodná kozmetika vysokej kvality. Máte možnosť vybrať si mnoho kvalitných výrobkov z troch sekcií:

-Prírodná kozmetika z Mŕtveho mora
-Tradičná francúzska prírodná kozmetika z oblasti Provence
-Le Chatelard 1802

Ja som dostala vzorky z prvej sekcie a prinášam recenzie:

ALOE VERA GEL:

Najviac zo všetkého som sa tešila na tento gél. No trošku ma sklamal. Moja pleť asi potrebuje krémy s mastnejším zložením. Toto proste nieje ono. 
Gél je priehľadný so zelenkavým nádychom a naozaj krásne prírodne vonia. Však ja mam po ňom pleť veľmi napnutú a vysušenú. :( škoda.
Oficialne info: Gél obsahuje 75 produktov z mŕtveho mora, minerály a vit. E. Je určený pre všetky typy pleti. Intenzívne hydratuje, zjemňuje Vašu pleť. Zanecháva pokožku jemnú a vláčnu. Prírodné prípravky z Aloe môžu výrazne zmierniť kožné problémy v období dospievania.
Plné balenie zoženiete za 6.90 eur (150ml)



ALL DAY MOISTURIZER:

Tento krém na tvár ma veľmi milo prekvapil. Je určený pre suchú a citlivú pleť, je hydratačný (naozaj), mám po ňom veľmi jemnú a hladkú pleť. Čo ma prekvapilo, krém mi vyhladil aj menšie nedokonalosti pleti, zbavil ma suchých miest a šupiniek.
Krém má klasickú konzistenciu a jemnou vôňou (takou prirodzenou). Nezanecháva mastný film.
Oficiálne infoHydratačný krém obsahuje minerály z Mŕtveho mora, vitamín E a slnečný filter. Dodáva pleti vlhkosť po celý deň, udržiava ju pružnú, hebkú a hodvábnu. Chráni pred nepriaznivými účinkami vonkajšieho prostredia. Vhodný pre suchú a citlivú pleť. Obsahuje minerály z Mŕtveho mora, jojobový olej, Aloe Vera gél, výťažky z harmančeka a UV filter. Pripravený so starostlivosťou z vysoko kvalitných surovín. Ideálny ako podklad pod make-up.
Plné balenie stojí 8.90 eur (50ml)


FOOT CREAM:

Tento krém na nohy je tiež prekvapením. Od krémov na nohy nečakám zvyčajne žiadne zázraky. Všetky sa zdajú rovnaké. No tento mi nohy zmäkčil už po prvom použití. Žiadne drsné ani suché miesta, nohy sú uvoľnenejšie a oddýchnuté. Jemne a príjemne vonia. Nezanecháva mastný filter a rýchlo sa vpíja.
Oficiálne infoObsahuje minerály z Mŕtveho mora, vitamín E, Aloe Vera a jojobový olej. Prenikne a zjemní zhrubnutú pokožku, zvlhčuje a vyživuje pleť a dodáva jej pružnosť a hladkosť. Jemne aromatizované, pomáha odstrániť nepríjemné pachy.
5.90 eur za 150 ml


DAY CREAM / ANTI WRINKLE:

Toto je krém proti vráskam. Posunula som ho mame no vzorku ešte ani neotvorila tak vám neviem priniesť recenziu :P mama má však len mimické vrásky tak neviem či ho vôbec využije. 
Oficiálne infoObsahuje mineráli z Mŕtveho mora, vitamín E, Aloe Vera, prírodné oleje (jojobový, olivový, avokádový, mrkvový, minerálne), retinol a panthenol. Unikátny produkt vyrovnáva vlhkosť pleti a chráni pred nepriaznivými účinkami vonkajšieho prostredia. Zásobuje pleť základnými výživnými látkami a pôsobí proti tvorbe vrások, oživuje pleť a zanecháva ju hebkú a vláčnu.
Okolo 10 eur za plné balenie.


Záver
Som veľmi rada, že som mohla testovať túto prírodnú kozmetiku. Určite by som si chcela objednať znova ten hydratačný denný krém. :P odporúčam ho! Tiež aj krém na nohy. A určite by som bola rada ak by sa mi do rúk dostali aj iné výrobky od tejto firmy. 

A posledné čo vám chcem povedať je to ako som sa dostala k týmto vzorkám. Jednoducho sa stačí zaregistrovať na stránke BioBeauty, vyplniť všetky údaje a čakať až vám príde tento skúšobný balíček poštou :)

Vaša *eM

1 komentár:

  1. Fíha no túto značku ani nepoznám, asi sa zájdem registrovať :)

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!