štvrtok 13. júna 2013

Caring nail oil essence

Ahoj :*

Na túto recenziu som sa chystala strašne dlho. Každý deň som dúfala , že sa ešte niečo zmení a budem môcť napísať lepšie postrehy. Proste denne som si nechty natierala týmto olejom asi dva týždne a tu sú moje názory.



Oficialne info: bohatý na výživu aby ochránil tvoje nechty s príjemnou marhuľovou vôňou. jemne vmasíruj do nechtov. olejček tiež podporuje rast nechtov.

No tak takto. Tú marhuľovú vôňu naozaj má (aj keď s podtónom acetónu) ale výživa a ochrana? Asi som to precenila...
Tento olej som si kúpila keď sa mi minul gél na nechty od oriflame (Recenzia TU) s nádejou, že sa mu vyrovná. Však mýlila som sa :( 
Olej bol omnoho redší (čo sa dalo čakať, veď je to predsa len olej nie gél) a mastný. Vôbec sa nevpíjal ako gél od oriflame (aj keď pri oboch sa odporúča vmasírovať, gel sa po chvíľke pekne vpije). Preto som ho vmasírovavala a vmasirovávala  až kým som nemala všetko mastné a marhuľové. Každý deň viac krát a výsledok po dvoch týždňoch? Nemôžem povedať, že žiadny. Jednoznačne nechty trochu vyhladil ale stále sa lámali, štiepili a v porovnaní so spomínaným gélom sklamanie. 
Tak ani neviem čo viac k tomu povedať... taká kratšia recenzia lebo som naozaj znechutená a očakávala som viac. 


Aplikátor je tiež zvláštny. Čakala som štetec...

Vaša *eM

1 komentár:

  1. Já mám výživu od Miss sporty a taky žádná sláva..nehty to jenom zmastí tak že si ten den už nemůžu nanést lak a výsledky nepozoruju..ale alespoň má jako aplikátor klasický štěteček

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!