utorok 11. júna 2013

Dlhé, husté, vytočené

Ahoj kočky :)
Riasy sú určite takou malou korunkou krásy vašich očí. A verte, že mnoho chalanov sa rozplýva keď naňho dievča zaklipká krásnymi dlhými mihálnicami :P a preto je tento príspevok venovaný všetkým dievčatám, ktorým sa stále nedarí zvýrazniť riasy podľa svojich predstáv. Tak poďme na to :P

Aby boli riasy hustejšie a po nanesení riasenky dlhšie prepúdrujme ich ! :) toto je stará a zaručená finta. Pred akýmkoľvek líčením rias na ne naneste vrstvu púdru (v najhoršom prípade môže podobnú úlohu zohrať penový make up alebo tuhý korektor).

Ďalšia dôležitá vec je správna maskara. Koľko ľudí toľko chutí- niekomu vyhovuje jedna, inému druhá. Za mňa však odporúčam riasenku s gumeným aplikátorom. Lepšie sa s ňou manipuluje a nezlepuje riasy. 
Ďalší faktor, na ktorý sa musíme zamerať, je dĺžka štetiniek. Na konci kefky by mali byť určite kratšie, čo veľmi uľahčuje aplikáciu aj na ťažšie dostupné miesta. 
Maskara musí byť kvalitná, netrúsiť sa, a samozrejme ak nemáte hlboko do vrecka, na trhu sa pohybujú aj rôzne s vyživujúcimi látkami, kolagénom a podobne...
Ja používam hlavne dve, ktoré sú na obrázkoch nižšie a to : One by one od Maybelline (z tejto je na trhu viac druhov ale v podstate sú všetky kvalitné) a druhá je od AVONu SuperExtend








No riasy máme prepúdrované a nanesieme si prvú vrstvu špirály. Ja som nanášala tú od avonu, pekne riasy vytočila. Dala som ju aj na spodné aj na vrchné riasy. 
Ďalšiu vrstvu tvorí One by One taktiež na spodné aj na vrchné riasy. Pekne sa s ňou vyhrajte, viac krát prechádzajte po jednom mieste, mihálnice pekne češte... Ak sa zlepia nevadí. 
Na spomínanej avon špirále je super, že má úzku kefku a tak som ňou naniesla jednu vrstvu aj z druhej strany horných rias a trochu ich ňou vytočila. 

Posledná rada- ak sa vám riasy zlepia, stačí špendlík alebo tenkú ihlu a opatrne ich od seba oddeľte. OPATRNE :D


No a výsledok je na fotkách nižšie 


          Pre porovnanie oko bez riasenky

 No dúfam, že som vám aspoň trošku pomohla vyčarovať krásny pohľad :P držím prsty
Aká je vaša the best maskara? :) 

Vaša *eM

2 komentáre:

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!