pondelok 17. júna 2013

Dúhový kozmetický tag

Ahoj dámy :)
Tento tag som videla už na viacerých blogoch a veľmi sa mi nápad zapáčil. Preto ho prinášam aj čitateľom a čitateľkám môjho blogu. Spočíva v tom, že ku každej farbe priradíte produkt :P tak prajem príjemné čítanie.

ČERVENÁ


Do červenej jednoznačne patria dva moje obľúbené produkty. 
1. je šampón od Garnier fructis- Color resist. Je to šampón pre farbené vlasy, krásne vonia, je jemný, vlasy su po ňom lesklé... je proste super :) (Recenzia)
2. je rúž od rimmel-u z edície Kate Moss :) odtieň 01. Tento rúž je skvelý, pigmentácia, vôňa, farba, konzistencia, výdrž ... všetko na jedničku! :) (Recenzia)

ORANŽOVÁ



No neviem, oranžový produkt (takej naozaj oranžovej farby) doma vlastne ani nemám. Toto je kozmetika, ktorá má k oranžovej vážne najbližšie a je najúžasnejšia :)
Prvá je sprchová pena od balea. O tejto pene ste už určite počuli. Je to limitovaná edícia a je perfektná. Určite v najbližšej dobe prinesiem recenziu.
Druhá respektíve druhé sú riasenky od maybelline ONE by ONE. Najlepšie riasenky vôbec :) krásne mihálnice vytočia, zafarbia, prečešú a predĺžia.

MODRÁ



Do modrej musím jednoznačne zaradiť môj obľúbený parfém v zimnom období - Moon od Oriflame. Vonia trochu citrusovo no mne sa v ňom páčia hlavne tóny pižma a kosatca a tiež kvetinové srdce. Toto spojenie je proste niečo úžasné :)


RUŽOVÁ


K ružovej mám opäť dva the best výrobky.

Prvý je sprchový gél od Nivea pearl & beauty. Je jemný k pokožke, nevysušuje, krásne a dlho vonia. Sprchovanie s ním je rozprávka :)
Druhá je všetkými milovaná micerálna voda od bioderma- sensibio H2O (Recenzia). Čo k nej dodať? Určite ju všetci poznáte a verím, že ste minimálne rovnako spokojní ako ja.

FIALOVÁ



Som strašne nerozhodná a zas mám pri fialovej dva produkty. 
Prvým je sprchový gél od Dove Nutrium moisture Visible care. Tento sprchový gél ma krémovú konzistenciu, je určený na zjemnenie a výživu pokožky a vonia krásne mandľovo. Účel spĺňa a je veľmi jemný :)
Ďalší je krém od Oriflame pure nature s čučoriedkou a levanduľou. Tento krémik používam už dlhú dobu na doporučenie jednej odborníčky. Pleť upokojuje, hydratuje a nádherne vonia. Má 100% prírodné výťažky a tiež sa osvedčil ako podklad pod make up.

TYRKYSOVÁ


Do tyrkysovej farby zahalila Balea svoj najlepší lak na vlasy. Je to síce len 3, no mala som už aj 4 a tento mi príde ako lepší. Vlasy po ňom držia tvar, prekrásne vonia, vlasy nie sú polepené a nezanecháva biele lupiny. Čo je na ňom ešte super? Keď mám vlasy už trochu mastné a nestíham umyť hlavu stačí ich len zľahka prestriekať týmto lakom a predlžim im životnosť minimálne o jeden večer. :) neoddeliteľná súčasť mojej kozmetickej zbierky.

ZELENÁ




Opäť som sa nevedela rozhodnúť a prinášam dva kozmetické výrobky.
Úplne najdôležitejšia vecička, ktorá nesmie chýbať v žiadnej mojej kabelke či taške, je Antibakteriálny gél.
Tento je od značky Carex a obsahuje aj aloe vera, vďaka ktorému nevysušuje ruky. Ničí 99,9% baktérií a vonia čistotou :)
Ďalej je tu moja voňavka na jar/leto. Fizzy energy od Adidas je cenovo dostupná a vonia krásne sviežo citrusovo. Jediné mínus je výdrž, no ja rada nosím voňavky stále pri sebe aby som sa mohla hocikedy znova prevoňať. :)

Hnedá



V ostatných Dúhových tagoch majú dievčatá tuším žltú no ja som akosi nič žlté v mojej zbierke nenašla. Ani len lak a tak som presedlala na hnedú.
K tejto farbe musím dať najúžasnejšiu pomádu od Balea sweet wonderland. Má kakaovú vôňu, je sladká a dobre hydratuje. Milujem všetko čokoládové a toto nemohlo u mňa chýbať :) veľmi ma ňou Balea potešila! Jednu som dokonca kúpila aj priateľovi, lebo si zamiloval moju :P tak nech má vlastnú. Kto zbožňuje sladké a voňavé pomády vrelo odporúčam :)

Myslím že to je všetko. Dúfam, že tag sa posunie ďalej a spravia ho aj ďalšie blogerky :) 


Vaša *eM :*

2 komentáre:

  1. Tvoje zpracování totohle TAGu se mi moc líbí. :) A ta sprchová pěna od Baley, to je pro mě učiněnej zázrak. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!