sobota 8. júna 2013

TAG 1

Ahoj zlatíčka
Dnes prišiel ten deň, keď som sa rozhodla robiť tiež tag. Všetky dievčatá na blogoch tagy píšu a je pre ňa celkom zaujímavé, dozvedieť sa niečo o človeku, ktorého blog čítam. Preto dúfam, že vám sa bude tiež páčiť, keď sa dozviete niečo o mne :P Toto je taký MIX TAG pre vás :)

Aká je tvoja neresť, ktorej sa ani nechceš zbaviť?
Asi pedantnosť a detailnosť. Je to niekedy riadne otravné, ale inokedy je naozaj veľká výhoda byť precíznym pedantom :) milujem malinkné detaily, ktoré tvoria krásu nášho sveta.

Ak by si sa mohla vrátiť v čase, v ktorý deň alebo rok by si sa chcela zobudiť?
Chcela by som sa vrátiť do čias môjho detstva, keď bolo všetko jednoduchšie, krajšie, keď som bola rozmaznávaná svojimi starými rodičmi a naťahovala sa s bratom o loptu. Chcela by som ešte raz počuť hlas ľudí, ktorí už nie sú s nami a na chvíľu oživiť všetky krásne spomienky.

Aká je tvoja dovolenka snov?
Slnko a more? Asi nič pre mňa, jedine, že by to bolo na nejakom opustenom ostrove , kde by som nebola obklopená miliónmi ľudí. Naopak dovolenka pre mňa je určite lyžovačka, wellness v hotely a výhľad na zasnežené hory :) a tiež by som chcela vidieť Nórsko <3

Aká je tvoja srdcová pesnička a prečo?
Ak nie si moja od Vaša Patejdla a prečo? netuším...  prvý krát som ju počula ešte keď som bola malá na DVDčku zo svadby môjho krstného a odvtedy sa mi vryla do srdiečka :)

Ak by si si mohla vybrať tattoo na jeden deň aký motív by to bol?
Neviem či by som si vybrala tattoo na jeden deň ale určite chcem trvácne. A bude tam niečo, čo je pre mňa dôležité, čo ma poháňa dopredu (Viera nádej láska)

Čo ťa naposledy najviac potešilo?
:) plyšový psík od priateľa 

Keby si sa ocitla na opustenom ostrove, ktoré 3 veci z terajšieho života by ti najviac chýbali?
Rodina, Kamaráti (rátam v tom aj priateľa) a pes :) 

Na ktorý deň svojho života nikdy nezabudneš a prečo?
Väčšinou ľudia nikdy nezabudnú na najhoršie a na najlepšie dni svojho života a tak to je aj u mňa. Je viac krásnych chvíľ, ktoré zostanú navždy v srdiečku ale je aj mnoho takých, na ktoré spomínam so slzami v očiach.

Potrebuješ k dobrému pocitu komentáre od tvojich čitateľov? Ak áno, prečo sú pre teba také dôležité?
Neviem či sa dá povedať, že potrebujem ale sú pre mňa veľmi dôležité a vážim si ich. Lebo viem že keď mi nejaký čitateľ okomentuje článok, zaujal ho a to ma motivuje a posúva ďalej v písaní. 

Aké vlastnosti by ťa určite odradili od toho, aby si sa usilovala získať srdce muža?
Prvé miesto má jednoznačne hlúposť. Naozaj ma vie naštvať keď niekto nemá ani základný prehľad vo veciach a tvári sa ako majster sveta. 

Vymenuj aspoň tri svoje dobré vlastnosti, ktoré si na sebe najviac ceníš.
Úprimnosť, vytrvalosť, cit pre umenie
Tieto vlastnosti sa snažím čo najviac rozvíjať

Ktorý film ťa v poslednom čase najviac zaujal a prečo?
Neviem povedať jeden konkrétny. Už dlho som žiadny film nepozerala ale chystám sa na "Pošli to dál" a medzi moje najobľúbenejšie patria filmy z obdobia II.svetovej vojny (Chlapec v pruhovanej pyžame, Odpor,...) ďalej filmy s nábožensko-ľudskou tématikou (Vzoprieť sa obrom, Melodie meho srdce, Gran torino, Zrozeni šampiona,...) a ako každé dievča nejaké klasické romantické komédie a ešte jeden z top filmov bol pre mňa určite Zelená míľa - silný zážitok.

Čo podľa teba robí blog výnimočným?
Osobnosť blogera. Obrázok na pozadí, štýl blogu, písmo...to sa môže opakovať na milion blogoch ale každý človek je jedinečný a práve ten človek dáva kúsok zo seba do svojich článkov a tak sa tvorí výnimočnosť blogu.

Otázky k tomu to tagu som našla na blogu : tu

Dúfam, že sa vám páčia aj príspevky takého to štýlu, veď nie vždy tu musia byť recenzie :) 

Vaša *eM




4 komentáre:

  1. skvely tag:) musím aj ja niečo podniknuť na blogu..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Supr tag! Ráda jsem se o tobě něco dozvěděla =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak toto je naozaj skvelý tag a som rada že som sa o tebe dozvedela takéto trošku osobnejšie veci :) super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. přesně, nesnáším lidi, kteří se tváří jak největší borci a jsou tupí jak tága :D

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!