pondelok 14. apríla 2014

Voňavá príroda :)

Ahoj dievčatá,

mám tu aj nejaké maturantky? No tie mi iste odpustia, že v tomto hektickom období, keď v škole všetkým "šibe", trošku zanedbávam blog. Ale sľubujem, po maturách to bude iné ;)

Pred pár dňami som vytiahla zo schránky jednu voňavú obálku. Naozaj prenikavá zvláštna vôňa sa šírila všade okolo. Keď som ju otvorila vykuklo na mňa rozkošné mini balenie jednej úžasnej multifunkčnej vecičky. 
Na stránkach soaphoria.eu to nazývajú maska&čistič. Mne sa ušla varianta na suchú a citlivú pleť-NUTRIPHORIA :) presne na mňa šitá. 

Soaphoria je prírodná značka kozmetiky, ktorá využíva dary prírody a bioprodukty. Uznajme, v dnešnej dobe sa všetci hrnieme za BIO a 100% príroda, lebo áno, príroda nám dala všetko čo potrebujeme :)

Zloženie produktu si prečítate aj na stránke TU. Tiež si ho na tejto stránke môžte zakúpiť a prečítať si ďalšie info.
Ja vám však chcem ponúknuť osobnú skúsenosť.




Táto maličká "vzorka" vystačí kľudne na 3-4 použitia. Ja som ju už skúšala aj ako čistič aj ako masku. Jednoducho som si dózičku otvorila, do vrchnáka odobrala trošku produktu, zriedila teplou vodou a pleť buď krúživými pohybmi "čistila" alebo som ju štetcom naniesla na tvár a poslušne držala 15 minút.





Čo ma na tomto produkte prekvapilo ako prvé bola prenikavá vôňa. Vôbec však nie je nepríjemná, naopak, je zvláštna ale taká "prírodná". Cítim tam asi kmín? :D naozaj, tie zrnka kmínu, ak to je kmín, mi v tom trošku vadili, inak nemám žiaden zlý dojem z konzistencie alebo vône.





Ďalším príjemným prekvapkom bola pleť po opláchnutí. Jemná, čistá.... a vôbec nie suchá! To sa mi nestáva ani po hydratačnej maske, vždy mám to nutkanie tvár natrieť kilom krému, pretože je napnutá a suchučká. To je obrovské plus. Pleť je tiež zjednotená a vyzerá zdravšie :)

Tak tento prírodný výrobok, od značky soaphoria môžem 100% odporučiť najmä dievčatám a chalanom so suchou, citlivou a stále napnutou pleťou. Je to taká zaslúžená úľava :)




Dávam mu 9/10 (jeden bod dole za zrnká kmínu) :)

* takže oprava :D ten kmínok je kvet levandule, práve ma na to upozornili zo stránky :DDDD ospravedlňte moju nevedomosť

Vaša *eM

2 komentáre:

  1. Já jsem si říkala, co by v masce dělal kmín. :-D Levanduli už chápu, tuhle značku vůbec neznám, ráda se na ni mrknu a třeba objevím něco pro mou poblázněnou pleť.
    Deník fotografky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D no ale cisto to tak vyzera a este aj ta maska ma taku zvlastnu vôňu

      Odstrániť

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!