sobota 18. januára 2014

I really hate IT! "tag"

AHOJ kočky :)

Dnes opäť o kozmetike ale trošku inak :) žiadne recenzie a príspevky typu "kúpte si" :P dnes ukážem to, čo nemám rada. Aby sme sa pochopili - čo nerada vidím a ako sa dá "dokašľať" make up.

1. Pomaranče nie sú v móde
Dievčatá, ja viem, že make up občas zoxiduje, viem, že sem tam si netrafíme odtieň ale otvorte oči... radšej nepoužijem žiadny než byť ako maskot ORANGE



2. Rozpíja sa
Áno, stane sa to každému, rúž rozlezený okolo pier vo vráskach nieje určite pekný, hlavne ak ide o výrazné farby. Prosím, investujte do ceruziek na pery alebo si pozrite nejaké návody ako proti tomu "bojovať"... vážne, dá sa to

3. Na zuby nepatrí!
No zas sme pri tých našich rúžoch... ak si dáte tú námahu naniesť rúž na pery, tak sa občas pozrite do zrkadla aj na svoje zúbky, ktoré majú byť biele, maximálne zo žltkastým nádychom- nie ružové, červené, fialové...



4. Obočie ala Brežnev
Už dávno je známe, že pekné je prirodzené obočie... to je fakt, no prirodzené znamená také, aké máme od prírody- nie čo najhrubšie, čo najtmavšie a čo najdlhšie...





5. Obočie zmizlo :O
Z extrému do extrému... upraviť obočie pinzetou je, samozrejme, potrebné ale prosím neprehnať to! Z kresleného či tetovaného obočia takmer vždy vzíde FAIL




6. Pomýlená maliarka
Dievčatá, poproste rodičov nech vám kúpia tempery a výkresy. Na ne lejte farby koľko chcete, miešajte ich, vybláznite sa do sýta a potom si naneste normálny, decentný a vhodný make up. Vážne ak sa tá farba z tváre odlupuje je to zle! A aj keď možno topmodelkám seknú na móle žlto-modro-fialovo-zeleno-ružové tiene kombinované s perím, ešte to neznamená, že si máte brať príklad.





7. Opätky do X
Moje obľúbené! No bohužiaľ často to tak býva... nakúpime si kozačky, ktorých výšku nezvládame a potom sa čudujeme, prečo nevyzerajú tak dobre ako v reklame... no to je jednoduché! Vylomené opätky ešte nikdy dobre nevyzerali.




8. Stiesnené
Ďalšia moja srdcovka...No čo k tomu? Len toľko, že správna veľkosť košíka aj obvodu podprsenky robí veľa a ešte viac robí ta nesprávna... nie len po estetickej stránke ale aj po zdravotnej.



9. Panda?
Do kategória panda patria dve podkategórie...
a) Ak to preženieme s linkou
Tak tu si treba uvedomiť rozdiel medzi pekným a prílišným... naozaj, keď ráno cestou do školy stretnem takúto pandu, mám čo predýchavať do druhej hodiny.


GOOD :)


 BAD :(

b) Ak to preženieme so slniečkom
Tak to dobre poznáme. Hlavne keď zaspíme s okuliarmi v lete na slniečku...stáva sa to je jasné, no dnes už dobrý krycí krém vyrieši všeličo.



10. Abstraktné umenie 
Toto je kategória o farbení vlasov. Často vídavam hlavne u mladších dievčat, ktoré to zrejme skúšali v kúpeľni s dvomi zrkadlami, rôznorodé fľaky po farbení. Je to naozaj nutné? Samozrejme, aj ja mam zospodu vlasy hnedšie a zhora červenejšie ale kruhovité svetlé fľaky?! :P hmm keď to nejde doma, skúste navštíviť kaderníčku alebo aspoň poprosiť mamu, ktorá má viac skúseností... Poprípade kúpiť si dostatočné množstvo farby.

11. Záver
Záver vystihne asi jediná veta : Niekedy je menej naozaj viac.

A úplne nakoniec sa chcem ospravedlniť za nádych satiry v tomto článku, no mne sa naozaj uľavilo a odporúčam takýto článok napísať každej blogerke... už mi to všetko ozaj liezlo krkom. 
Prepáčte, ak sa tento príspevok náhodou dotkol niekoho, kto si ho prečítal..skúste však pouvažovať nad tým prečo sa vás dotkol ;)
A v neposlednom rade vás chcem poprosiť aby ste to brali ako môj subjektívny názor a malú radu do života odo mňa aj keď podanú nie najmilšie...no život je krutý :P

Dnes trošku netradične ale predsa Vaša *eM

2 komentáre:

  1. Pobavilo :D:D Hlavně obočí a panda :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc pěknej článek a u některých fotek jsem se moc pobavila a dost se divím čeho jsou ženský schopný :(

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!