nedeľa 19. januára 2014

Stromčeková

Ahoj dievčatá :)

Tak dnes to bude opäť recenzia...na trošku "vianočnú" tému. Aj keď neskôr :P Je to však produkt, ktorý určite využijeme nielen na vianoce. Ja som sa k nemu dostala tak-povediac nechcene. Tým vás samozrejme nechcem odradiť, nekúpila som si ho len z toho dôvodu, že som ho nepotrebovala. Samotný produkt však veľmi milo prekvapil :)

A o čo sa jedná? O riasenku od oriflame. Je to taká vianočná novinka...prečo vianočná? Do tejto kategórie zapadá nielen svojím čierno-zlatým obalom ale aj kartáčikom v tvare ihličnanu.

Voči špirálam od oriflame som bola dlho skeptická, keďže raz dávno ma jedna sklamala...no odvtedy sa zjavne firma poučila a vyrába veľmi kvalitné zázraky pre vaše mihálnice. Konkrétne tento sľubuje vyživujúce zložky pre posilnené a dlhé riasy (samozrejme pri pravidelnom používaní). Takže sa nejdená o len tak hocakú špirálu. Okrem toho, že vám vyčaruje krásny kukuč tiež podporuje rast nových mihálnic.

Ja som ju dostala pred Vianocami od sponzorky a bola som nesmierne zvedavá :) Hneď som sa pustila do testovania a používam ju doteraz. Je praktická, aj keď kefka tak nepôsobí, čierno-čierna a ľahká konzistencia. Tiež sa jednoducho odličuje

Vás však určite zaujíma ako v reále vyzerá a moje kecy sú zbytočné, preto tu mám pre vás aj fotky aby ste mali predstavu :) 









Tak čo poviete? Ja si myslím, že ak hľadáte luxusnejšiu riasenku za pomerne dobrú cenu je to správna voľba ;)

Vaša *eM


7 komentárov:

  1. wow! tak ty máš aké skvelé riasy!!! :)))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) mamka hovorí, že sú to dobre gény :P :D

      Odstrániť
  2. Uf, ten kartáček :-D Ale myslím, že na některých jiných fotkách s použití jiné řasenky máš řasy hezčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. naucila som sa s nou pracovat a je to pohodlne a rychle, riasy nezlepí a väčšinou ju používam len na zvýraznenie :) ak chcem vsak "vybiť dych" kombinujem ju s rimmelkou :)

      Odstrániť
  3. Tá kefka ma trošku zastrašila, ale tie riasy na konci máš úžasné. Len neviem, že či ich máš prirodzene dlhé, alebo je to tou riasenkou :D :)
    http://dolcemejsy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) je zaujímavá a napodiv sa s nou aj celkom fajn pracuje...No mám dlhšie riasy aj od prírody ale su velmi svetlunke :)

      Odstrániť
  4. Páni! Úžasné řasy jestli máš od přírody dlouhé tak upřímně závidím :( já jsme ráda když po usilovné práci nevypadám jako že mi pár dní před tím shořeli řasy

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!