pondelok 9. decembra 2013

Gél alebo príroda?

Pripomínam GA (klik)

Ahoj slečny moje :)

No dnes som bola opäť u lekárky a mám na celý týždeň marodku (už druhý!). Neviem ako nabehnem späť do školy, matury sa blížia a známky sú všelijaké :/ Každopádne musíme na všetkom zlom nájsť niečo pozitívne a mojim pozitívom je, že mám kopec času venovať sa vám a blogu :)

Dnešný článok začína otázkou na vás: Gél či príroda
Chcem vedieť, či uprednostňujete gélové nechty alebo svoje vlastné a aké máte skúsenosti.

     Ja som si totižto nechala pred stužkovou spraviť "gélovky". Jednoducho som túžila po pekných nechtoch a moje sa začali štiepiť a lámať :/ preto som zainvestovala aby som sa mohla tešiť z pevných a upravených nechtíkov.
     Nie však nadlho. Práve toto je pre mňa najväčšia nevýhoda pri takých nechtoch. Po týždni je vidno odrast a naozaj to nevyzerá esteticky. Po dvoch týždňoch som sa už za svoje ruky hanbila a tak som sa nechala zlákať na doplnenie. Áno, nechty opäť vyzerajú úžasne len dokedy? 
     Určite už na ďalšie doplnenie nepôjdem, viem si predstaviť aj lepšie využitie 20 eur :) takže gél pekne zbrúsim a skúsim si vypestovať prirodzené moje nechty. Samozrejme aj tie majú svoje nevýhody, ale predsa sú zadarmo :P takže u mňa rozhoduje cena a menej roboty s úpravou.

Tak toto bol môj predslov a teraz vám chcem ukázať ako moje nechtíky za posledných pár dní vyzerali :)

1. Zimička už prišla :) a tak aj dizajn týchto nechtov je taký studený a zimný


2. Akrylovky, v druhom prípade som sa pohrala s akrylovými farbami :) 


Vaša *eM :)

3 komentáre:

  1. Tak já jsem jednoznačně pro přírodní nehty, rostou mi děsně rychle, jsou pevné, nelámou se, ani netřepí. Slízela jsem chválu, i když jsem chodila s nenalakovanými a teď, když jsem začala experimentovat s barvami i texturami laků (pískové vedou!), mi okolí chválí i krásné laky. :) Moje máma měla strašně jemné a třepící se nehty a úplně zázračně jí na to pomohl CHI Ceramic Ridge Filler. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, já si dělám nehty doma sama pomocí gellaku. Doporučuju :) Mě nehty rostou taky rychle, takže bych si nemohla dělat celobarevné nehty. U tý francie není odrost tolik vidět. A pokud si uděláš gellak, tak to se dělá jenom tenounká vrstva a tam odrost opravdu není vidět. Takže stačí jen udělat tlustší ty bílý konce, aby pak nebylo vidět tam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám s gelovkama špatnou zkušenost asi protože jsme jako studentka hledala nejlevnější možnost a skončila u vietnamců..slečna mi prsty třikrát rozřízla bruskou a krvácení zastavila tak že vzala ten ořezanej bordel z nechtů co byl na stole a to mi nasypala do ranek..když mi na to pak dávala aceto tak mi bolestí tekly slzy..
    Ale taky toužím mít na maturitní ples který mě čeká příští rok krásné nehty, jenže kvůli škole nemůžu :( na praxi v nemocnici by mě za gelovky sežraly za živa

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!