štvrtok 19. decembra 2013

Red alebo Tomu sa nič nevyrovná

PRIPOMÍNAM GIWEAWAY (klik)

Ahoj všetkým :)

Ako sa dnes máte? Už len pár dní do Vianoc, áno áno ja viem, čítate to na každom blogu, vidíte v každej reklame a počujete v rádiách ale je to tak, Vianoce sa nieže blížia ale už sú tu, už len pozháňať posledné darčeky, všetko pobaliť a tešiť sa na ten večer keď sa dejú zázraky :)

Jaaj ja sa radujem už vopred :) včera mi prišiel notebook ako vianočný darček od mamky :) taký predvianočný. Ja vám už píšem z nového noťasu a znervózňujem sa nad všetkým, na čo som si ešte nezvykla, čo všetko sa na ňom inak robí a ako je blbo posunutá klávesnica oproti starému.



A ďalším darčekom, ktorý som dala sama sebe je návrat k červenej :) samozrejme bavíme sa o vláskoch. 
Vrátila som sa k svojej milovanej Palette Deluxe. Naposledy som skúšala syos a sklamanie bolo žiaľbohu obrovské. Tak vráťme sa k palettke... prečo práve táto farba? Mnoho ľudí tvrdí, že farby palette nemajú taký odtieň ako na krabičke, že chytajú fľakato, rýchlo sa vymývajú atď. Za mňa vravím: FÁMY. Neviem ako ostatné odrody Palette ale farba Deluxe je úžasná, vlasy mám po nej pevnejšie, zdravšie, lesklé a hladké. Farba je intenzívna a podľa mojich predstáv. 



Ženy, povedzte, čo sa vyrovná tomu pocitu, ktorý prežívame, keď sa po farbení vlasov pozeráme do zrkadla, fénujeme a čakáme ako bude vyzerať konečný výsledok. A potom prídeme na to, že je to presne to čo sme chceli :) Na nezaplatenie!
Môj odtieň je jednoznačne Ohnivá červená. Má krásne odlesky na slnku, na ktoré sa neviem vynadívať. A ten kontrast - svetlá pleť a červené vlasy - no áno znovu opakujem : Som spokojná! :)


Fotky cez deň , prvá a tretia na priamom slnku:




 Fotka pri umelom osvetlení večer:


Ešte jedná taká zimná :) cez deň :


Ach dievčatá, ktorá mi vie vysvetliť prečo mi tie farby na niektorých fotkách ta skresľuje? Som z toho vážne nešťastná :/

Vaša *eM

PRIPOMÍNAM GIWEAWAY (klik)











4 komentáre:

  1. Moc krásná barva. A aaaach, já furt nemůžu z těch tvých řas :-O ! A k tvý otázce.. Dělá to foťák a whitebalance. Pokud nemáš foťák, kde si jde pohrát s whitebalancem, tak pak leda pohejbat v nějakým prográmku...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem :)) ja ked mám foto v pocítači, farby su OK ako náhle fotku hodím na blog už to vyzerá inak. :/

    OdpovedaťOdstrániť

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!