nedeľa 26. mája 2013

Rúž elf :)

Ahoj všetkým čo zmaturovali, všetkým čo ich to ešte len čaká a aj všetkým čo myslia na iné veci:P
My máme chvalabohu práve vďaka maturantom trošku voľno v škole a ja mám čas venovať sa naplno blogu. 

Dnes by som vám chcela predstaviť rúž od elf-u Minerals. Kozmetika elf je rozširovaná viac menej len cez e-shop, čo oni sami pokladajú za dôvod, prečo môžu ponúkať kozmetiku za tak nízku cenu. Ďalším dôvodom dobrých cien je, že neinvestujú takmer vôbec do reklamy. Reklamu im, podľa ich slov, robíme my- ich zákazníčky. A väčšinou je to reklama dobrá :)

Tak späť k rúžu. Majú ho naozaj v húfnom počte odtieňov (okolo 20) a som si istá, že každá z nás si tam nájde ten svoj obľúbený. 


 Čo vraví výrobca: 


V zložení rúžu na pery Minerals dominujú exotické oleje, vosky, vitamíny a rastlinné výťažky, naopak neobsahuje parabény, chemické konzervanty ani umelé farbivá.

Má vysoko kvalitné, krémové zloženie, ktoré absolútne nevysušuje pery a spoľahlivo vydrží niekoľko hodín. Kvalitou uspokojí aj očakávania mimoriadne náročných zákazníčok. 




Môj názor:
Naozaj je veľmi krémový a nevysušuje pery. Miestami mam pocit akoby som mala na perách balzam. Každopádne ešte asi nikto nevymyslel rúž, ktorý by bol naozaj dlhotrvajúci a     hydratačný zároveň. A tak je to aj pri tomto, aj keď spomedzi hydratačných rúžov je určite na poprednom mieste čo sa týka výdrže. 
Prečo som si ho kúpila? Dlho som zháňala naozaj svetlý rúž a prešla som mnohé drogérie a katalógy až kým mi neporadila kamoška, že v elfe nejaký pekný odtieň majú. Úprimne som 

zázraky nečakala, keďže som sa sklamala už toľko krát a každý z predchádzajúcich rúžov bol buď ružový alebo sa príliš leskol, alebo mal žltý nádych a pod. Ale prečo ho nevyskúšať? A tak som si zadovážila odtieň Natural Nymph





Keď prišiel bola som nadšená!:) Naozaj mal prirodzenú telovú farbu a bol príjemný na pery. Nie je vôbec parfumovaný- vždy lepšie akoby mal smrdieť :) Svetlý rúž opticky pery zväčšuje, čo je tiež fajn :) 
Jediné mínus- je až príliš balzamovitý a tak sa farba jemne zlieva.
Plus je že intenzitu farby môžme ľahko regulovať- od jemného svetlého nádychu až po ťažkú, hrubú intenzívnu vrstvu (viď fotky)

Takže vcelku: Neviem ako je to s ostatnými odtieňmi ale tento mne osobne naozaj sadol. Kvalita rúžu je dobrá, nevysušuje, no nevydrží najdlhšie. Nie je však problém mať ho pri sebe aj v menšej kabelke. Tiež má pekné praktické balenie. 

Rúž (a iné výrobky) od elf nájdete TU

:) tak majte sa pekne zlatiná :P 

hrubá vrstva
Jemne zosvetlené pery




Vaša *eM

2 komentáre:

Dakujem za všetky komentáre :) mam z nich radosť!